Elkészítés: A tésztához valókból kakaós piskótát sütünk 26 cm-es kerek formában. Tetejét még langyosan megkenjük lekvárral.
Ameddig a tészta sül, a krémhez 1 dl tejjel, 1 evőkanál liszttel, közepes hőfokon mártást főzünk, félrehúzzuk, rövid hűlés után elkeverünk benne 1 tojássárgáját.
Habosra keverjük a vajat a cukorral, elkeverjük benne a kihűlt főzött krémet, az áttört túrót, ízesítjük vaníliás cukorral, citrom héjával, habosítjuk, a krémmel bevonjuk a tészta tetejét.
A tejszínt porcukorral kemény habbá verjük, a túrós krémre halmozzuk, összeborzoljuk, a tetejét reszelt csokival meghintjük, kb. 1 órát hideg helyen pihentetjük és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.