Elkészítés: A tojásokat a liszttel, a tejföllel és az apróra vágott petrezselyemzöldjével habosra keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd sütőpapírra öntve 10-15 percig sütjük.
Ezután egy tepsi méretű alufóliát megzsírozunk, rátesszük a kihűlt omlettet, megkenjük a vajjal, megszórjuk a reszelt sajt felével, kirakjuk a sonkafelvágottal, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és szorosan feltekerjük.
Végül az egészet 6 órára hűtőszekrénybe tesszük. Franciasaláta vagy burgonyasaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.