Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, kiveszünk belőle 2 decit, és felfuttatjuk benne az élesztőt. A vajat felolvasztjuk, és az összes hozzávalóval összedolgozzuk. Lágy tésztát készítünk. Hagyjuk, hogy a tészta jól megkeljen. A tepertőt ledaráljuk, és sóval ízesítjük. A megkelt tésztát kinyújtjuk, és tepertővel megkenjük. Majd hajtogatjuk, és újra kenjük. Összehajtás után újra nyújtjuk, és újra kenjük. Addig ismételjük, amíg a tepertő elfogy. Majd ha a hajtogatás kész, akkor nem gyúrjuk, hanem csak kinyújtjuk és szaggatjuk. Szorosan egymás mellé rakjuk a sütőpapírral bélelt tepsibe, tetejüket tojással megkenjük. 200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak lesznek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.