Elkészítés: A pulykamellfilét apró, kb. 1,5x1,5 cm-es kiskockákra vágom, és megsózom. Erős, de nem forró, bő olajban kisütöm, a fehéredésnél egy kicsit erősebben. Alaposan lecsöpögtetem, és akkora tepsibe öntöm, hogy 1 sor magas legyen a pulykakocka. Szórok rá ugyanakkora méretű mozzarella-kockákat, kb. 5-6 kocka húsra jusson 1 kocka sajt. Erre apróra vágott rozmaringot szórok. (Szerintem ízlés szerint lehet más zöldfűszert is használni.) Az egészet befedem karikára vágott paradicsommal. Sütőben kb. 20-30 percig sütöm, amíg a paradicsom megsül, és a sajt megolvadt. Friss fejes salátával nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.