Elkészítés: A tésztát lobogó forró vízben félkészre főzöm és leszűröm.
Egy hőálló tálat vagy közepes tepsit kikenek egy kis olajjal, zsemlemorzsával megszórom. A tojásokat egy keverőtálban egy kis sóval, a tejföllel és a tejszínnel habosra kikeverem. Ízesítem borssal és ételízesítővel.
A szalonnát felkozkázom, egy serpenyőben zsírjára sütöm, és az öntettel összekeverem.
A tészta felét elterítem a tálban, megszórom a sajt felével, és leöntöm a mártás egy kisebb részével. Erre halmozom a tészta maradék részét, a reszelt sajtot, és felöntöm a maradék öntettel.
A sütőt beállítom 175-180 fokra, és szép pirosra sütöm benne. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe is átsült-e! Kissé hagyjuk hűlni, könnyebb a szeletelése.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.