Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és 0,5 cm-es karikákra vágjuk, a csirkemellett 1x4 cm-es csíkokra vágjuk, összekeverjük a vegyes zöldséggel, ételízesítővel és pici borssal.
A tepsit olajjal kikenjük, belerakjuk a krumplit, amit ételízesítővel ízesítünk, ráöntjük a zöldséges húst.
A tejszínbe belekeverjük a lisztet és az
összenyomott fokhagymát, majd a tejfölt is hozzáadjuk, meglocsoljuk a tepsi tartalmát, alufóliával fedjük, és 45-50 perc alatt előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.
Az utolsó 5 percben levesszük a fóliát, 10 dkg reszelt sajttal megszórjuk. Rápirítjuk a sajtot és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.