Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és 0,5 cm-es karikákra vágjuk, a csirkemellett 1x4 cm-es csíkokra vágjuk, összekeverjük a vegyes zöldséggel, ételízesítővel és pici borssal.
A tepsit olajjal kikenjük, belerakjuk a krumplit, amit ételízesítővel ízesítünk, ráöntjük a zöldséges húst.
A tejszínbe belekeverjük a lisztet és az
összenyomott fokhagymát, majd a tejfölt is hozzáadjuk, meglocsoljuk a tepsi tartalmát, alufóliával fedjük, és 45-50 perc alatt előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.
Az utolsó 5 percben levesszük a fóliát, 10 dkg reszelt sajttal megszórjuk. Rápirítjuk a sajtot és tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.