A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kb. 3 mm vastagon felszeleteljük. Tepsiben elrendezzük, olajjal meglocsoljuk és forró sütőben ropogós pirosra sütjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt megpároljuk. Citromlével, apróra vágott petrezselyemmel fűszerezzük. Az elkészült sült burgonyához hozzákeverjük a párolt gombát, ha szükséges, utánaízesítjük. Kitálaljuk és rámorzsoljuk a vajat. Friss fejes salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.