Elkészítés: A húst besózzuk, a pác hozzávalóit összekeverjük, és a húst ebbe a szószba tesszük 10-20 percre. Néha megforgatjuk, hogy jól átjárja az íz.
Közben a burgonyát, a répát és a lilahagymát meghámozzuk, hasábokra és cikkekre vágjuk, egy tűzálló tálba tesszük. A pácolt húst a tepsi közepére tesszük, a fokhagymát gerezdekre szedve, de héjában mellé tesszük, meglocsoljuk 2 dl fehérborral.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 200°C-on állandó öntözés mellett szép ropogós pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.