Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és félig megsütjük.
A húst leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk,ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonnaszeleteket, erre egy sor burgonyát teszünk. A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban. A húst betakarjuk a baconszeletekkel, majd a párolt zöldséggel. Ismét egy sor burgonya következik, végén megkenjük a tetejét tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.