Elkészítés: A hagymát üvegesre pirítom, a darált húst ráteszem, megvárom, amíg kifehéredik, majd jön a pirospaprika, só, bors.
Puhára főzöm, majd a levét teljesen elpárolom, majd jöhet a tejföl. Közben kifőzöm a tésztát, összekeverem a kész hússal. Tepsibe rakom, megszórom reszelt sajttal, paradicsomkarikákat teszek rá. 180 fokon a sajt pirulásáig sütöm. (Lehet még gombával vagy zöldborsóval gazdagítani.) Dupla adagot szoktam készíteni a húsból, mert másnap jó a hortobágyi palacsintához is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.