Elkészítés: A hagymát üvegesre pirítom, a darált húst ráteszem, megvárom, amíg kifehéredik, majd jön a pirospaprika, só, bors.
Puhára főzöm, majd a levét teljesen elpárolom, majd jöhet a tejföl. Közben kifőzöm a tésztát, összekeverem a kész hússal. Tepsibe rakom, megszórom reszelt sajttal, paradicsomkarikákat teszek rá. 180 fokon a sajt pirulásáig sütöm. (Lehet még gombával vagy zöldborsóval gazdagítani.) Dupla adagot szoktam készíteni a húsból, mert másnap jó a hortobágyi palacsintához is.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.