Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd a tésztát vékonyra kinyújtjuk.
Az almákat meghámozzuk, kifúrjuk, a magházat eltávolítjuk, és megtöltjük gesztenyemasszával.
A tésztát akkora darabokra vágjuk, hogy az almákat majd be tudjuk velük csomagolni. Belegöngyöljük a töltött almkat, tetejüket tojássárgával lekenjük, majd villával megszurkáljuk.
Előmelegített, forró sütőben sütjük 200 C fokon a tészta pirulásáig.
Egészben vagy félbevágva, fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.