Elkészítés: A tésztát kifőzöm, nem túl puhára, mert még a salátaöntettől is puhul. Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem. Míg fő a tészta, összekeverem a joghurtot (tejfelt) a fűszerekkel, a ketchuppal, citromlével vagy mustárral. Felkockázom az összes hozzávalót, belekeverem a salátaöntetbe, a végen hozzákeverem a kifőtt tésztát. A salátát pár órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Fogyasztás előtt, ha a tészta túlzottan magába szívta az öntetet, felhigítom csemegeuborka levével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.