Elkészítés: A melleket lapjában bevágom és kihajtom, kissé kiverem és sózom, borsozom. A mézet az olajjal összekeverem, a filékre öntöm, jól átforgatom, letakarva hűtőbe teszem. A vöröshagymát finomra aprítom, a paprikát és a paradicsomot (héja nélkül) kockákra vágom, és összekeverem a zúzott fokhagymával, a zöldcitrom levével. Sóval, mézzel ízesítem, korianderrel fűszerezem. Egy serpenyőt felforrósítok, és a lecsepegtetett húsokat nagy lángon kb. 3-3 percig sütöm, majd egy tálba téve a mézes zöldséget ráöntöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.