Előkészítés: A gyorsrizst a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük. Közben a hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A paprikát megmossuk, húsát kis kockákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük. A snidlinget megmossuk, (ollóval) felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, a gyömbért, megsózzuk, őrölt borssal ízesítjük. Nagy lángon lepirítjuk. Az elkészült rizst lecsöpögtetjük, és a húshoz adjuk a paprikával és a kukoricával együtt. Felforrósítjuk, a curryvel és a csípős paprikakrémmel, a snidlinggel fűszerezzük. Végül a tojásokat villával kissé felverjük, a rizses húshoz keverjük, és lapátkanállal kevergetve addig sütjük, amíg a tojás megsül. Forrón tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 395 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.