Elkészítés: 1. A rizslisztből és a kókusztejből lágy gyurmaszerű tésztát gyúrunk.
2. A tölteléknek való pudingot már korábban kis gombócokban (kiskanállal egy tányérra púpozva) megfagyasztottuk, most a tésztába csomagoljuk, olajos kézzel 5-6 cm átmérőjű gombócokat formázunk.
3. Lobogó vízben kifőzzük, közben a töltelék is megpuhul, átmelegszik.
4. Kókuszreszelékbe forgatjuk, kissé kiolajozott tálra tesszük. Ha összeérnek a gombócok, vagy nem olajos a tál, nem fogjuk tudni róla egészben leszedni a gombócokat.
Gyümölcstöltelékkel is készíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.