Elkészítés: A vörös áfonyát 1-2 órára beáztatjuk a likőrbe, hogy jól megszívja magát. Ezután leszűrjük és jól lecsepegtetjük.
A darált kekszet tálba tesszük, meglocsoljuk ízlés szerinti mennyiségű likőrrel és a lefőzött feketekávéval. Kicsit összekeverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, a porcukrot, a vaníliás cukrot, és formázható masszává összegyúrjuk (ha túl lágy lenne a formázáshoz, akkor egy kevés darált kekszet kell keverni a masszához).
A masszából vizes kézzel dió nagyságú golyókat formázunk, majd ujjal kicsit szétnyomjuk, és beleteszünk néhány szem alaposan lecsepegtetett áfonyát. Ezután újra megformázzuk, majd ízlés szerint kakaóba vagy csokoládéforgácsba beleforgatjuk.
Tálalás előtt mindenképpen pár órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.