Elkészítés: A 4 tojás sárgáját és a négy evőkanál cukrot gépi vagy kézi habverővel egy tálban finom krémes állagúvá keverjük. Kanalanként beletesszük és elkeverjük benne a mascarponét.
Egy laposabb formát előkészítünk. A 2 csésze kávét, elkeverjük az Amarettoval, az így elkészült lébe egymás után egy pillanatra belemártjuk a babapiskótákat, majd pedig a formába fektetjük őket.
A mascarpone krém felét elsimítjuk a babapiskótán. Majd ismét egy réteg enyhén megáztatott piskóta jön, ezután pedig a krém megmaradt része. Kakaóporral meghintjük a tetejét, majd tálalásig – optimálisan 5 órára - hűtőszekrénybe tesszük. Kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.