Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és az 1/4 részét felkockázzuk, feltesszük vízben főni. A burgonya 3/4 részét lereszeljük, amíg a másik része megfő.
Ha kész a főtt burgonya, leszűrjük, és alaposan összetörjük. Összekeverjük a tört krumplit és a reszeltet, mert a főttet használjuk liszt helyett, ami ugye keményítő napon nem megengedett. Belenyomjuk a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval.
Serpenyőben kevés olajon szépen szétnyomkodva világosbarnára sütjük mindkét oldalán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.