Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, vékony karikára vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, magjait kikaparjuk, húsát simára turmixoljuk. Az olajat felforrósítjuk, és a pórét megfuttatjuk rajta. Ráöntjük a paradicsomot, sóval, borssal, a finomra vágott mentával ízesítjük, és 7-8 percig forraljuk. Ezután a kockákra vágott tofut is beletesszük, és néhány percig tovább főzzük. Közben a megmosott leszárított padlizsánokat héjastul papírvékony karikákra szeleteljük. Megsózzuk, pár percig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Borssal, szerecsendióval meghintjük, és bő forró olajban kisütjük. A tofuragut tányérra szedjük, és a sült padlizsánkarikákat a tetejére halmozzuk. Mentalavéllel díszítve tálaljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.