Elkészítés: A vöröshagymát csíkokra szeleteljük és szétválasztjuk. A margarinnal lassú tűzön 10 percig lefedve dinszteljük, de vigyázzunk arra, hogy ne pirosodjon meg. Amikor a hagyma megpuhult, megszórjuk kevés liszttel, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a hideg tejet, majd 5 percig főzzük lassú tűzön állandó keverés mellett. Eltávolítjuk a tojások héját, karikákra szeleteljük, mély tálba rakjuk, és a mártással leöntjük. Meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel és tálaljuk. Szórhatuk reszelt sajtot is rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.