Elkészítés: A tojásokat felverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd keverés közben hozzáadjuk a lisztet, a tejet, simára keverjük, végül hozzáadjuk a lereszelt sajtot.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tojáskeveréket, majd előmelegített sütőben 170 fokon megsütjük (kb. 10 perc). Hagyjuk kihűlni.
A vajat habosra keverjük 1 evőkanál mustárral, majd hozzáadjuk a kockára vágott uborkát.
A kihűlt lepényre ráfektetjük a sonkaszeleteket, majd erre rákenjük a vajas masszát. Hűtőben legalább 1 órát állni hagyjuk, majd ujjnyi szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.