Elkészítés: A tojásokat a kristálycukorral habosra verjük. Az olajat a tojáslikőrrel kikeverjük, és lassan belecsurgatjuk a cukros tojásba. Hozzáadjuk a lisztet, a pudingport és a sütőport is. Jól összekeverjük, és kivajazott, lisztezett formába öntjük. A tetejét szépen elsimítjuk, és előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük.
Még melegen deszkára borítjuk, s miután kihűlt, ízlés szerint - például olvasztott csokoládéval vagy cukormázzal - díszítjük. Sárgabaracklekvárt kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.