Elkészítés: A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A főtt tojásokat villával összetörjük, a reszelt sajtot hozzáadjuk. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk.
A tölteléket a karajszeletek egyik oldalára halmozzuk, majd a húst félbehajtjuk, széleit fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük. Ezután először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. Aki szereti, a zsemlemorzsába is tehet reszelt sajtot.
Bő forró olajban 8-10 perc alatt kisütjük, közben megforgatjuk. Papírszalvétára szedve a zsiradékot
leitatjuk róla.
Köretként párolt rizst és könnyű salátát kínálunk mellé. A tölteléket gazdagíthatjuk apróra vágott főtt-füstölt sonkával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.