Elkészítés: A tojásokat a tejföllel, liszttel, sóval, borssal jól kidolgozzuk. Az összevágott petrezselymet belekeverjük. (Rakhatunk bele ízlés szerint póréhagymát, snidlinget.) Egy tepsit alufóliával kibélelünkl, megkenjük olajjal, és sütőben felmelegítjük. Ha már felforrósodott az olaj, a tojást ráöntjük, 10-15 percig sütjük, amíg szép színt kap. Ha megsült, ráfektetjük a sonkát, megszórjuk sajttal, és feltekerjük elég szorosan. Hűtőben legalább fél napig állni hagyuk. Salátával, hidegtállal fogyasztható. Jó étvágyat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.