Előkészítés: A szőlőt megmossuk, kettévágjuk kimagozzuk. A felét félretesszük a díszítésre, a maradékot apróbb darabokra vágjuk.
Elkészítés: A torta-alapport a csomagoláson szereplő utasítás szerint hozzákeverjük a margarinhoz, és egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk. A szőlőlevet és a bort összekeverjük, hozzáadjuk a (tortapor dobozában található) krémport, és robotgéppel 6 percig keverjük. Beleforgatjuk a darabokra vágott szőlőt. A krémet a tortaformába öntjük, és hűtőben kb. 2 órát dermesztjük. A tetejét a maradék szőlővel díszítjük. A zseléporból – a tasakon leírt módon – 3 dl vízzel elkészítjük a zselét, és bevonjuk vele a tortát. Újra hűtőbe tesszük, és ha a zselé megdermedt, óvatosan levesszük róla a tortakarikát. Oldalát tortadarával beszórjuk, és vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.