Elkészítés: A kiolvasztott halfiléből óvatosan kinyomkodjuk a vizet, a felületükről papírtörlővel felitatjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
10 dkg kukoricapelyhet zacskóba téve klopfolóval jól összetörünk, a maradékot kézzel kissé összemorzsoljuk úgy, hogy maradjanak nagyobb darabok is, és összekeverjük a mandulával.
A tojásokat kevés sóval alaposan felverjük. A fűszerezett halszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk: zabpehelyliszt-tojás-mandulás kukoricapehely sorrendben bundázzuk.
A bebundázott szeleteket kiolajozott tűzálló (pl. kerámia) sütőedénybe vagy tepsibe fektetjük, a tetejüket kevés olajjal meglocsoljuk vagy megkenjük. Előmelegített sütőben közepes lángon kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.