Elkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk mag és magház nélkül a körtét, az almát, a szilvát és a barackot. A szőlőszemeket felezzük, ha nagyok.
A sajtokat félbevágjuk, megszórjuk tökmaggal, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben grill fokozaton 10 percig sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a gyümölcsöt. Felhevítjük a vajat egy serpenyőben, rátesszük az almát, a körtét, összeforgatjuk, és 2 perc elteltével, beletesszük a többi gyümölcsöt, ráöntjük a bort, fűszerezzük, és 2-3 perc alatt összemelegítjük.
A sült sajtot az illatos gyümölcsökkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.