Tésztához:Az élesztőt felfuttatjuk kb. 2 dl langyos, cukros tejben.Majd a többi hozzávalóval összedolgozzuk, kidagasztjuk, és letakarva meleg helyen duplájára kelesztjük.Közben a puha margarint kikeverjük az ételízesítővel és a zúzott fokhagymával.Lisztezett munkafelületre borítjuk a már megkelt tésztát, 3 részre osztjuk, és kisodorjuk.Krémmel megkenjük, összeaprított tökmaggal megszórjuk, és feltekerjük.Háromszög alakúra vágjuk. Vajjal vagy olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk.Tetejüket tojásfehérjével lekenjük, szezámmaggal megszórjuk, és készre sütjük.
Megjegyzés
Tökmag helyett reszelt sajttal is elkészíthető. Nagyon finom, puha, lágy tésztája van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.