Elkészítés: A vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a paprikát, a paradicsomot, a darált húst, és kicsit pirítjuk. Fűszerezzük, és úgy fél óráig pároljuk. A burgonyákat félbevágjuk, belsejüket kivájjuk, és kikent tűzálló edénybe vagy tepsibe rakjuk. Megtöltjük a hússal. A tejfölbe keverjük a tojások sárgáját, sót, borsot, és a húsra kanalazzuk. Megszórjuk reszelt sajttal. A kivájt részeket a töltött krumplik mellé tesszük. Kevés vizet aláöntve, sütőben megsütjük. Nem kell lefedni, nem szárad ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.