Elkészítés: 3 zsemlét apróra tépek és hagyom, hogy felszívjon 2 dl tejet. Ezalatt a hagymákat felkockázom, az olajon megpirítom. Hozzáadom az aprított csirkemájat és a sonkát, 3 percig így is pirítom, majd hozzáadom a vékonyra szeletelt gombát, a római köményt, és újabb 3 perc múlva félrehúzom a tűzről.
A sárgarépák közül 3-4 darabot apróra kockázok, a többit lereszelem.
Az ázott zsemléket összetöröm, és hozzákeverek 2 egész tojást, a kockázott répát, a kukoricakonzervet (a leve nem kell) és ha kihűlt, a májas-gombás keveréket. Megszórom egy csipet majorannával, ízlés szerint sózom, borsozom. Felkockázom a sajtot és ezt is hozzá adom, majd lazán, a kezemmel átkeverem az egészet.
A csirkecombok bőre alatt óvatosan kialakítom a zsebet, belenyomom a tölteléket.
A sütőt előmelegítem 180 fokra. A combokat sütőzacskóba teszem (így nem kell plusz zsíradék hozzá), és 45-60 perc alatt készre, pirosra sütöm.
Közben a reszelt répákat és 1 gerezd reszelt fokhagymát összekeverek 1 dl majonézzel, ha kell, sózom, és hidegre teszem.
Ha elkészült a csirke, ezzel a körettel tálalom, de persze bármi mással is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.