Elkészítés: A cukkinit meghámozom, és néhány percre kellően sós, forró vízbe dobom. Miután egy picit megpuhult, kimagozom. A hagymát kevés olívaolajon üvegesre párolom, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a darált húst, megpárolom. Megfűszerezem (kakkukfű, oregánó, frissen tört bors), majd elkészítem a besamelt. Ehhez a vajat megolvasztom, ezt követi a liszt, só, végül felöntöm a tejjel. A besamelbe reszelem a füstölt sajtot, végül az egészet a fűszeres darált hússal összekeverem. Ezzel töltöm meg a cukkinit. Előmelegített sütőben megsütöm. Nem túl bonyolult és nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.