Elkészítés: A húst megmosom, szárazra törlöm, és egy hosszú pengéjű éles késsel óvatosan hosszában kiterítem, vagyis szétvágom úgy, hogy vissza tudjam tekerni. Kizárólag kívülről sózom meg, félreteszem. A töltelékhez beáztatom a zsömlét, sok olajon megpirítom a kockára vágott hagymát, az apróra vágott petrezselyemzölddel, kicsavarom a zsemlét, majd hozzáteszem a hagymás petrezselyemhez, így pirítom tovább. Ráütöm a tojást, jól elkeverem, sóval, sok borssal, ételízesítővel, a legvégén pirosparikával ízesítem. Fontos, hogy erősen sós legyen. A tűzről levéve hagyom kihűlni, majd rákenem a húsra. Felgöngyölöm, megtőzöm hústűvel, majd tepsiben lefóliázva legalább 40 percig nem forró sütőben sütöm. Ha már puha, leveszem a fóliát és megpírítom. Tálalás előtt hagyni kell egy kicsit hűlni, hogy szépen lehessen szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.