Előkészítés: A leveles tésztát hagyjuk kiengedni. A brokkolit megtisztítjuk, kis rózsákra szedjük, megmossuk, és a leveskockával ízesített vízben puhára főzzük, lecsepegtetjük. A szardíniáról az olajat lecsepegtetjük, a halat villával összetörjük, a vajjal és a citromlével jól elkeverjük. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. A sajtot apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A 3 csomag tésztát kinyújtunk. Kettőből a nagyobb szaggatóval formákat szabunk, a harmadikból pedig a kisebb formákat alakítjuk ki. A sütőt 220ºC fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A kisebb tésztadarabokat egymás mellé rakjuk, kisebb halmot teszünk mindegyikre: egyharmad részére kiskanállal a vajas szardíniából, egyharmadára oregánóval meghintett mozzarelladarabkát és egy fél koktélparadicsomot, a harmadik részre kicsi darab brokkolit. A nagyobb tésztadarabok szélét megkenjük a felvert tojással, egyet-egyet ráborítunk a halmokra, jól összetapasztjuk a két tésztalapot, és a tetejét is bevonjuk tojással. Sütőlapra tesszük, az előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd kisebb fokozaton (180ºC fok.) még 20 perc alatt szép aranyszínűre sütjük. Langyosan is, hidegen is finom. Néhány levél vöröskáposztával díszített tálon kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.