Elkészítés: A padlizsánt félbevágjuk, kikanalazzuk a közepüket és talpat vágunk nekik.
A lilahagymát kevés olajon megdinszteljük, majd pirítjuk, ezután hozzáadjuk a húst, a felkockázott padlizsánbelsőt és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Miután rottyant egyet, felöntjük tejszínnel, és kissé besűrítjük.
A töltelékkel betöltjük a padlizsánokat. Bacont, karikára vágott paradicsomot és füstölt sajtot teszünk rá. Kb. 1 órán át sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.