Elkészítés: A padlizsánt hosszában félbevágom, rácsosan bevágom. Egy serpenyőbe olajat teszek, ráfektetem a padlizsánokat a vágott oldalukkal lefelé, s megsütöm.
Közben a hagymákat aprítom, a paradicsomot és a paprikát kockára vágom, beteszem egy keverőtálba, hozzáadom a darát húst, majd a sült padlizsán kivájt húsát, fűszerezem, összekeverem. Az egészet beletöltöm a padlizsán héjába, lefedem egy alufóliával, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe (légkeverésen).
A krumplikat alaposan megmosom, s felteszem főni. A sajtot lereszelem.
30 perc elteltével a fóliát leveszem, a töltött padlizsánra szórom a sajtot, tovább sütöm. 10 perc után átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok). Amikor már a sajt megpirult, kb. 10 perc elteltével, kiveszem és tálalok.
A tányérra teszek egy padlizsánt, mellé egy felszeletelt krumplit, rá petrezselymet vágok. Díszítem koktélparadicsomokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.