Elkészítés: A palacsintatésztát hagyományos módon megkeverjük és kisütjük. (Inkább vékonyabbakat sütünk, de nem átlátszóakat.) A csirkehúst ledaráljuk, fűszerezzük, petrezselyemzölddel, sóval, borssal, ételízesítővel. Akár kevés mustár és 1-2 csepp citromlé is kerülhet bele. Amikor készen van, összekeverjük a tejföllel, és ezzel megtöltjük a palacsintákat. Aztán összetekerjük, mint a töltött káposzta tölteléket. Ezután már csak hagyományos módon panírozzuk és sütjük. Majonézzel és sült burgonyával lehet tálalni, de magában is nagyon laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.