Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, majd vékonyra kiklopfoljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a hússzeletek szélességének megfelelő hosszúra vágjuk. A márványsajtot 4 részre osztjuk.
Elkészítés: A hússzeleteket kiterítjük, elosztjuk rajta a póréhagymaszeleteket, az egyik oldalára halmozzuk a sajtot, és onnan kezdve feltekerjük, hústűvel összetűzzük. Sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hústekercseket, és minden oldalukat szép pirosra sütjük, kb. 15 perc alatt. Amikor megpirult meglocsoljuk a borral, és lefedve lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk, majd levesszük a fedőt és elpárologtatjuk a levét. Rizzsel, zöldségekkel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 756 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.