Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, majd vékonyra kiklopfoljuk. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a hússzeletek szélességének megfelelő hosszúra vágjuk. A márványsajtot 4 részre osztjuk.
Elkészítés: A hússzeleteket kiterítjük, elosztjuk rajta a póréhagymaszeleteket, az egyik oldalára halmozzuk a sajtot, és onnan kezdve feltekerjük, hústűvel összetűzzük. Sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hústekercseket, és minden oldalukat szép pirosra sütjük, kb. 15 perc alatt. Amikor megpirult meglocsoljuk a borral, és lefedve lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk, majd levesszük a fedőt és elpárologtatjuk a levét. Rizzsel, zöldségekkel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 756 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.