Elkészítés: A tojásokat egy nagy tálban felverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet. Ezeket csomómentesre kavarjuk, sóval, borssal, szárított petrezselyemmel ízesítjük.
A sütőben egy kevés olajjal kikent tepsit helyezünk, felmelegítjük. Mikor már forró a tepsi, akkor kivesszük, és beleöntjük a tésztát. Ezután alacsony hőfokon 10 percig sütjük.
Amíg sül, apró kockákra vágjuk a hagymát és a sonkát, a sajtot pedig lereszeljük.
Amikor megsült a tojás, kivesszük a sütőből, és gyorsan rászórjuk a hagymát, sonkát, sajtot, és szorosan feltekerjük. A kész tekercset hagyjuk kihűlni.
Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.