Elkészítés: A sajtot lereszeljük, a sonkát vagy szalámit felaprítjuk, de lehet egészben is hagyni.
Egy serpenyőbe pici olajat öntünk, és mikor felforrósodott, ráhelyezzük az egyik tortilla lapot, amelyet megszórunk reszelt sajttal és az apróra vágott vagy egészben hagyott szalámival, sonkával, majd ráteszünk egy másik tortilla lapot is. Annyi ideig sütjük, hogy a tortilla alja megpiruljon, a sajt pedig megolvadjon, majd mint a palacsintát megfordítjuk, és a másik oldalát is megpirítjuk egy kicsit. Ugyanígy sütjük meg a többi lapot is.
Közben 3-4 gerezd fokhagymát apróra vágunk, majd egy kis edénybe helyezve jól megsózzuk, engedünk rá egy kis vizet (1-2) evőkanál, és mikróban megmelegítjük. Ha ez kész, hozzáadjuk a tejfölt.
A tortillákat 4 részre vágjuk, és a fokhagymás tejföllel azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.