Elkészítés: Egy nagy serpenyőben az olajon megpárolom az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Ha úgy látom, hogy kevés a zsiradék, én mindig egy ici-pici vizet öntök alá. Hozzáadom a gombát, és 4-5 perc alatt megpárolom. Rászórom a lisztet, kicsit pirítom, majd felöntöm a tejjel, kevergetem, míg szépen besűrűsödik. Hozzáadom az összetört borsot, tárkonyt és a Worcestershire szószt. Belekeverem a tejfölt, joghurtot, végül a leszűrt tonhalat. Összemelegítem 2-3 perc alatt, de már nem forralom. Ízlés szerint sózom.
Főtt rizzsel vagy tésztával szoktam kínálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.