Elkészítés: Négy személynek megfelelő mennyiségű tésztát felrakunk főni, ízlés szerint sózva, ételízesítőzve, olajozva. Ha megfőtt, leszűrjük.
Közben kinyitjuk a tonhalkonzervet, és a rajta levő olajat egy fazékba öntjük (halat nem!). Ehhez hozzákeverünk annyi lisztet, hogy rántást tudjunk készíteni (azért nem írok pontos mennyiséget, mert a halon levő olaj mennyisége igen változó lehet). Rántást készítünk, majd felöntjük ízlés szerint tejjel, attól függ, milyen sűrű mártást akarunk. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendiózzuk. Ha besűrűsödött, hozzáadjuk a tonhalat, egy kevés citromlevet és a sajtot, majd a tésztára öntve melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.