Elkészítés: A hozzávalókat összekeverem egy tálban, a tejet és a vizet meglangyosítom, hozzáadom. Robotgéppel először lassú fokozaton összekeverem, majd a legnagyobb fokozaton 15 percig dagasztom. A kelttészta állagánál kicsit keményebbnek kell lennie. Egy püspökkenyérformát (36 cm hosszú) margarinnal kikenek, a tésztát lazán átgyúrom, formázom, tetejét késsel párszor bevágom, a formába teszem, 30 percet kelesztem (de ha sietek, egyből a meleg sütőbe teszem, így is finom, csak nem jön fel teljesen). A sütőt előmelegítem kb. 180 fokra, alulra beteszek egy edényben vizet. A megkelt kenyeret beteszem, és 50-55 perc alatt készre sütöm. Ha megsült, kiveszem a formából, rácsra teszem hűlni, tetejét langyos vízzel megkenem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.