Piskótát elkészítem( egész tojásokat a cukorral kikeverjük,hozzáadjuk az olvasztott csokit, olvasztrott vajat, és a száraz hozzávalókatkb 22cm átmérőjű formát kibélelek alufóliával, kb 20-25 percig sütöm 160 fokonHagyom kihűlni(nem lesz magas, mert nincs benne sütőpor)Ha kihűlt, a tortaforma oldalára kivágok átlátszó irattartóból csíkot,majd visszateszem a kihűlt piskótátÉtcsokis mousse:1 dl tejet melegítek,2 tojássárgáját és cukrot kikavarom, és összekeverem a meleg tejjelMajd beleteszem az olvasztott csokit.Összekeverem egyneműre, és kihűtőmHabtejszínt felverem,nem kell nagyon keményreMajd összekeverem a kettőt, majd az elkészített zselatint is belekeveremPiskótára öntöm, és hűtőbe teszemUtána a tejcsoki mousst készítem ugyanígy, csak tejcsokival, és az étcsoki moussra simítomMajd a fehércsoki mousst készítem, csak fehércsokival.Ha kihűlt, rákenem a tejcsokis moussra-6-7 órára hűtőbe teszemKakaóporral megszóromJó étvágyat
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.