Előkészítés: A répát, a zellert meghámozzuk, srégen felkarikázzuk, és a karikákat vékony rudacskákra vágjuk.
Elkészítés: Forró, sós vízben 5 percig főzzük a répát, 3 perc elteltével hozzáadjuk a zellert is. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A napraforgómagot zsiradék nélkül világosra pirítjuk egy serpenyőben. Tányérra borítjuk. A kefirt összekeverjük a mézzel, a gyömbérrel, a citromlével, és sóval, borssal ízesítjük. A zöldfűszereket leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk. Összekeverjük a túróval. A párolt zöldségeket elkeverjük a kefirrel, tányérra halmozzuk. A túrós masszából teáskanál segítségével kis galuskákat szaggatunk, a zöldségre rakjuk, és megszórjuk a napraforgómaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.