Elkészítés: A piskótához megolvasztjuk a vajat, kihűtjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tojássárgákat habosra keverjük 1 evőkanál meleg vízzel, a cukorral, és beledolgozzuk a vajat. Végül beleforgatjuk a lisztben elkevert sütőport felváltva a tojáshabbal.
A sütőt 180 °C-ra kapcsoljuk, kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, belesimítjuk a masszát, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a zselatint beáztatjuk. A rebarbarát és az epret megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk. Összekeverjük a cukorral, fél deci vízzel, és lassú tűzön kb. 10 percig pároljuk. Hagyjuk kihűlni. A zselatint kinyomkodjuk, felolvasztjuk, és a gyümölcsökhöz keverjük. A piskótalap köré kapcsoljuk a forma peremét, rásimítjuk a gyümölcsöket, és hagyjuk megdermedni.
A krémhez a zselatint szintén beáztatjuk. A vaníliarudat kettéhasítjuk, pépjét kikaparjuk. A mascarponét összedolgozzuk a túróval és a cukorral. A zselatint kinyomkodjuk, felolvasztjuka tejben, és a krémbe keverjük. A gyümölcsrétegre simítjuk.
A díszítéshez a tejszínt kemény habbá verjük, habrózsákat nyomunk belőle a torta peremére. Félbevágott eperszemekkel, pisztáciával, narancshéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.