Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd annyi sós vízben megfőzzük amennyi ellepi.
Ha megfőtt, leöntjük a vizet, krumplinyomón áttörjük, és állandó keveréssel a lisztet beleszórjuk, még 2-3 percig lassú tűzön keverjük.
A füstölt szalonnát felkockázzuk, kisütjük, leszűrjük.
Egy teáskanalat a szalonnazsírba mártunk, majd a burgonyából kiveszünk vele, s tányérra tesszük a galuskákat.
Ha egy réteg megvan, tegyünk rá sós túrót és tejfölt, majd még egy réteg burgonyagaluskát és a túrót, tejfölt. A tetejét sült szalonna kockával megszórjuk, így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.