Elkészités: A túrós töltelékhez a túrót alaposan keverjük össze a kétféle cukorral, a tojással valamint a pudingporral.
A mákos töltelékhez a tejet forraljuk fel. Tegyük bele a cukrokat, a margarint, a mákot, a citromhéjat és darált kekszet. Keverjük össze, és hagyjuk kihűlni.
A diós töltelékhez a tejet forraljuk fel. Tegyük bele a cukrokat, a diót és a darált kekszet, keverjük össze, és hagyjuk kihűlni.
A tésztához a tejben felfutatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a cukorral és a sóval, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, a tojást, az olajat, és jól kidolgozzuk, majd hagyjuk megkelni (kelesztőtálban gyorsabb). A megkelt tésztát kinyújtjuk, 3 részre vágjuk. A tésztacsíkok egyik felére hosszában rákenjük a tölteléket - egyre egyféle kerüljön -, hajtsuk rá a lap másik felét, a széleit pedig nyomkodjuk össze.
A töltött tésztacsikokat tegyük a kiolajozott tepsire, és fonjuk össze mint egy copfot. Kenjük meg a felvert tojassál, és közepesen meleg sütőben süssük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.