Elkészítés: A meggybefőttet lecsöpögtetjük, ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, akkor azt először szobahőmérsékleten felengedjük. A túrót áttörjük, majd a tejszínnel, az édesítőporral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és annyi kekszmorzsával gyúrjuk össze, hogy jól formázható legyen.
Ebből a masszából a meggyszemek köré vizes kézzel egyenlő nagyságú golyócskákat formálunk, amiket meghempergetünk a kókuszreszelék és porcukor keverékében. Letakarva, hűtőszekrényben 3-4 napig is elállnak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.