Elkészítés: Egy tálban elkeverjük a száraz hozzávalókat: a lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót. A 2 tojást simára keverjük, majd a lisztes részhez adjuk. A masszát tejjel felöntjük, csomómentes sűrű tésztává dolgozzuk. A túrót villával szétnyomkodjuk és a masszához keverjük.
Egy teflonserpenyőt felhevítünk, olajjal kikenünk. A masszából kb. púpozott evőkanálnyi adagokat teszünk a serpenyőbe, közepes lángon pár perc alatt megsülnek. Az adagok között a serpenyőt szilikonecset segítségével olajjal rendszeresen kenegetjük, vagy kevés vajat olvasztunk alájuk.
A málnaöntethez veszünk egy maréknyi málnát, villával kissé megtörjük. Kevés vízzel és ízlés szerinti cukorral forralunk egyet rajta, majd a palacsintára öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.