Elkészítés: A húst már előző este előkészíthetjük: sózzuk, borsozzuk, tejben pácoljuk.
Másnap a túrót összekeverjük a tejföllel, pici sóval és foghagymával ízesítjük. A sajtot lereszeljük, felét a túróhoz keverjük.
Egy közepes méretű jénai tálat kikenünk margarinnal, majd rétegezzük a hozzávalókat: 1 sor hús, 1 sor túró, amíg el nem fogynak, a záróréteg hús legyen. Mindezek tetejére végül rátesszük a maradék reszelt sajtot.
Kb. 1 óra alatt megsütjük.
A képen látható köret: megfőzzük a rizst, majd megpárolunk olajon 2-3 szál póréhagymát zöldjével együtt, ha már üvegesedik, hozzákeverjük a megfőtt rizst, majd sóval, borssal, kurkumával ízesítjük, ami nagyon szép sárgás színt ad az ételnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.